نمایشگر دسته ای مطالب
منابع کسب آگاهی از رشته های دانشگاهی برای انتخاب رشته کنکور
منابع کسب آگاهی از رشته های دانشگاهی برای انتخاب رشته کنکور
اعضای خانواده
والدین و دیگر اعضای خانواده میتوانند داوطلبان را در کسب اطلاعات لازم برای انتخاب رشته یاری کنند. در این حالت اعضای خانواده نقش مشاور را ایفا میکنند و تصمیمگیری نهایی را بر عهده داوطلب میگذارند.
پرس و جو از فارغالتحصیلان
کسانی که تحصیل خود را به پایان رسانیده اند و حتی آنها که مشغول به تحصیل هستند میتوانند اطلاعات گران قیمتی را در اختیار داوطلبان قرار دهند. این افراد تجربههایی دارند که شاید در هیچ کتابی نوشته نشده باشد.
مشاوره با دبیران و مشاورین تحصیلی
دانشآموزانی که به دبیران خود دسترسی دارند این امکان برایشان فراهم است که در زمینه رشتههای دانشگاهی از آنان کمک بگیرند. مشاوران تحصیلی نیز میتوانند داوطلب را در شناخت تواناییهای خویش یاری کنند.
مراجعه به دانشگاهها
برای کسب اطلاعات از وضعیت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی بهترین کار آن است که مستقیماً و از نزدیک این مراکز مورد بازدید قرار گیرد. در صورت امکان میتوان با کارکنان ، اساتید و دانشجویان این مراکز نیز گفتگو کرد.
مشورت با دوستان و همکاران
دوستان و همکاران نیز منبع اطلاعاتی مفیدی هستند. برخی از دوستان ما تجربه تحصیل در دانشگاه را داشتهاند. اگر در حال حاضر شاغل هستید به جستجوی افرادی باشید که تحصیلات دانشگاهی داشته یا خودشان در زمینه آینده شغلی رشتهها ، وضعیت مراکز آموزشی و دانشگاهها و ویژگی های رشته تحصیلی مورد نظر شما اطلاعاتی دارند.
مراجعه به کتابها و نشریات
کتابهایی توسط موسسات معتبری چون سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شدهاند که حاوی اطلاعات بسیار ارزشمندی درباره رشتههای تحصیلی ، مراکز آموزشی ، آینده شغلی رشتهها ، امکان ادامه تحصیل در رشتهها و … هستند و شما را در انتخاب رشته مناسب یاری میکنند. پیک سنجش ، ماهنامهراه دانشگاه ، کتاب معرفی رشتههای دانشگاهی برای داوطلبان مفید است.
رسانههای جمعی
رسانههای جمعی از قبیل رادیو و تلویزیون و همچنین اینترنت در صورتی که از اعتبار تهیه کنندگان آن مطلع باشیم ابزاری مناسب برای کسب اطلاعات هستند.